Implant cu un singur dinte 
Implantul cu un/pt un singur dinte poate fi utilizat persoanelor carora le lipsesc unul sau mai multi dinti. Implantul este plasat chirurgical intr-o deschidere facuta in osul maxilar, de catre medicul stomatolog. Dupa ce implantul se ataseaza (integreaza) la nivelul osului, el actioneaza ca o noua "radacina" pentru coroana, care va inlocui dintele lipsa. Implanturile cu un singur dinte

Pentru ca aceasta procedura sa funcționeze, trebuie sa fie suficient os in maxilar, iar osul trebuie sa fie suficient de puternic pentru a sustine implantul. In cazul in care nu exista os suficient, poate fi necesar sa se recurga la o procedură numita augmentare osoasa. In plus, dintii naturali si tesuturile de sprijin in care implantul va fi plasat trebuie sa fie in stare buna, sanatoasa.


1. Inainte de a incepe
2. Instalarea implantului
Dentistul va face o prima examinare si va va cere una sau mai multe radiografii cu raze X ale zonei sa pregateasca procedura.Implantul este plasat. In acest moment, va fi introdus un dinte temporar, care va permite masticatia, acest lucru se poate face aproape imediat. Implantul va avea nevoie de cateva luni pentru a se integra cu osul maxilar inainte de a se trece la pasul urmator.
3. Atasare coroana/dinte 4. Rezultat final
Pasul final este plasarea dintelui permanent, ceramic. Noul dinte este instalat pe viata. Nu va fi necesar un tratament suplimentar.Va trebui sa asteptati ca noul dinte sa se potriveasca si sa-si indeplineasca functia, la fel ca un dinte natural. Faceti-va igiena dentara ca de obicei pentru a mentine dintele si gura curata.

Noutati cabinet

Albirea dintilor cu lampa ZOOM. Marirea buzelor cu acid hialuronic!

Marirea buzelor cu acid hialuronic Marirea buzelor cu acid hialuronic
lampa ZOOMInainte tratament / Dupa tratament

Pentru probleme urgente sau programari, va stam la dispozitie la nr de telefon: 0747.994.777

 

Pt imbunatirea navigarii pe site, bogdaniuga.ro foloseste cookie.