Interesul pentru tratamentul ortodontic

Urmarirea unui zambet armonios, dorinta de a corecta disfunctiile de vorbire, respiratie, gasiti raspunsul lor in ortodontie. E o problema de sanatate aparuta la copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 9 ani. De aici apare importanaa urmaririi ortodontice.

Cele mai multe tratamente ortodontice urmaresc mutarea si alinierea dintilor.
Urmarirea cresterii armonioasa a falcilor este un obiectiv major, deoarece permite sa se evite neconcordante sau incalecari dentare. In cazul in care obiectivul estetic este esential, urmarirea bunei functionari a aparatului dentar este, de asemenea foarte importanta. Alinierea corecta a dintilor, periajul dentar mai usor, prevenind astfel formarea de placi si bacterii care se dezvolta acolo.
Vizita la stomatolog ajuta la protejarea gingiilor. Mai mult decat atat, ortodontia este un mijloc de prevenire, care impiedica o mai lenta imbatranire a danturii.

InainteDupa

Importanta preventiei

Un program de prevenire, informarea si tratamentul precoce, daca este necesar, vor evita intervențiile mult mai grele in adolescenta sau la varsta adulta. Neglijind problema ortodontica, scade posibilitatea rezolvarii prin soluții simple avand drept rezultat un compromis regretabil (extractia dintilor permanenti de exemplu).

Acceptarea unui tratament

Pentru tineri si adulti, este uneori dificil de a accepta un tratament. Dar, tot mai multe tehnici avansate s-au dezvoltat, in special in ultimii douazeci de ani. Au aparut noi materiale/aliaje, mai flexibile, utilizate pentru dispozitive fixe, ambele fiind foarte eficiente si mai bine tolerate.
Legaturile multiple a dispozitivelor, in mod traditional facute din otel, sunt acum discrete sau chiar invizibile. Aparatele detasabile sunt, de asemenea, mai usoare si mai eficiente, prin utilizarea de materiale noi.


Noutati cabinet

Albirea dintilor cu lampa ZOOM. Marirea buzelor cu acid hialuronic!

Marirea buzelor cu acid hialuronic Marirea buzelor cu acid hialuronic
lampa ZOOMInainte tratament / Dupa tratament

Pentru probleme urgente sau programari, va stam la dispozitie la nr de telefon: 0747.994.777

 

Pt imbunatirea navigarii pe site, bogdaniuga.ro foloseste cookie.